Greenfingersonline richt zich op  beginnende  en gevorderde tuiniers maar ook op degene die over een (dak) terras of balkon beschikt. Op elke vierkante meter kun je per slot van rekening tuinieren. Tuinliefhebbers vinden op onze website praktische en duidelijke informatie over tuinieren. Aan alles is gedacht. Beschrijving van de meest uiteenlopende tuinplanten, gemakkelijk snoeien en tips voor verzorging.

Omdat tuinieren zich al lang niet meer beperkt tot tuinplanten, hebben we ook een rubriek tuininrichting gemaakt waarin o.a. aandacht besteed wordt aan tuinmeubelen en plantenbakken. Zo helpen wij tuinliefhebbers verder met het inrichten van de tuin of terras. Verder treft de doelgroep op Greenfingersonline een rubriek tuinnieuws aan waarin regelmatig tips gegeven worden voor het oplossen van kleine tuinproblemen en producten getoond worden die het tuinieren gemakkelijk maken.

Wij blijven graag op de hoogte van (nieuwe) producten die op één of andere manier raakvlakken hebben met tuinieren of tuininrichting. Mocht u dit soort producten onder de aandacht willen brengen van de bezoekers van Greenfingersonline, stuur dan uw pr-materiaal per e-mail naar ons toe. Uiteraard bekijken wij elke mail zorgvuldig.

Vragen over deze pagina? Laat het ons weten. Wij geven u graag antwoord.