Maandelijks persoonlijk snoei- en onderhoudsadvies in je mailbox voor € 16,95 per jaar

rozen snoeien

Voordelen van een persoonlijk snoeiadvies voor je tuinplanten

  • Je wilt een plant onder handen nemen maar je weet niet meer wanneer  het juiste tijdstip is om hem te snoeien. Nog vervelender is als je moet opzoeken hoe je hem precies moet snoeien. Is het tot op de grond terugsnoeien of tot 30 cm op de grond?
  • Nog een voorbeeld: moet een vaste plant tijdens het groeiseizoen nou wel of niet bemest worden? Wil je altijd zonder lastige tuinvragen ontspannen in je tuin werken, dan hebben wij de oplossing.
  • Voor slechts €16,95 per jaar ontvang je maandelijks in je e-mailbox een snoei- en verzorgingsadvies voor al je persoonlijke tuinplanten.

Maak het jezelf gemakkelijk en meld je aan voor het onderhouds-advies via de onderstaande knop.

Hoe werkt het. Nadat je de namen van je tuinplanten ingevoerd hebt op Greenfingersonline, krijg je vanzelf e-mail wanneer en hoe de planten in een bepaalde maand verzorgd moeten worden.

Je krijgt uitgebreid advies over snoeiwerkzaamheden, bemesting of maatregelen t.b.v. overwintering, het is maar net wat een plant aan onderhoud nodig heeft.

Heb je bijvoorbeeld vijf planten, die  in één en dezelfde maand verzorging nodig hebben, dan krijg je uiteraard alle info voor deze planten in één e-mail. Dan kun je in één oogopslag zien wat je moet doen. Dat is makkelijk en wel zo handig !

Foto’s: Modeste Herwig/Greenfingersonline