Salvia nemorosa

  WELKOM BIJ GREENFINGERSONLINE

 

Wat doet Greenfingersonline

Greenfingersonline is een Nederlandse website met toevallig een Engelse naam. Ben je op zoek naar duidelijke en praktische adviezen over tuinieren. Je vindt het op onze website. In eenvoudige stappen leggen we de voornaamste snoeiwijze en verzorging van vaste planten, heesters, klimplanten en siergrassen uit.

Groene Dienst

Je kunt je ook aanmelden voor een persoonlijk snoeiadvies bij advies.greenfingersonline.nl. Voor slechts €14,95 per jaar ontvang je maandelijks een persoonlijk snoei- onderhoudsadvies in je mailbox.

Hoe werkt het. Nadat je betaald hebt, voer je de namen van je tuinplanten in op advies.greenfingersonline.nl. Je krijgt dan vanzelf een e-mail wanneer en hoe de planten in een bepaalde maand verzorgd moeten worden. Je krijgt uitgebreid advies over snoeiwerkzaamheden, bemesting of maatregelen voor winterbescherming.

Camelia

Tuinnieuws

Bekijk ook de rubriek Tuinnieuws. Daarin geven we regelmatig tips voor het oplossen van kleine tuinproblemen en besteden we aandacht aan producten die te maken hebben met de tuin en tuinieren.

Verkoop planten

Regelmatig krijgen we de vraag voorgelegd of Greenfingersonline planten verkoopt. We bieden geen planten aan. Dus we kunnen je daarmee niet helpen.

Stuur een reactie

Mocht je het gevoel hebben dat je iets mist op deze website. Laat het  ons  dan weten via: info@greenfingersonline

Emmy, Redactie Greenfingersonline

 

foto’s Modeste Herwig/Greenfingersonline

 

 

Maandelijks advies om je planten beter te laten groeien

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van Greenfingersonline